Guide: Sådan kan du binde tørklæder

Forskellige måder at binde tørklæde

Et tørklæde er en meget populær accessory, som kan tilføje kant og stil til et outfit. Men måske du – ligesom mange andre – kan være i tvivl om, hvordan du kan binde tørklæder. Vi elsker selv at lege med forskellige stylinger, så her kommer vores bud på, hvordan du kan binde dit tørklæde om halsen, i håret, som bælte og meget andet.

Tørklæder er meget fine både til hverdag, eller hvis du ønsker at pifte et outfit ekstra op til en særlig begivenhed. Der findes mange typer af tørklæder, som kan skabe hver deres udtryk og samtidig have forskellige formål. Hos By Stær finder du små tørklæder, strikkede tørklæder, halstørklæder og tørklæder til håret. Nogle har til formål at holde på varmen på køligere dage, mens andre tørklæder bruges som pynt, der kan sætte prikken over i’et i et outfit.

Hvordan binder man et tørklæde?

Alle vores tørklæder kommer i forskellige størrelser, farver og former. Fælles for dem alle er dog, at de er kvadratiske eller aflange. En klassisk måde at binde et tørklæde på – uanset størrelse – er at lægge det sammen, så det formes til en trekant. På den måde kan du binde et tørklæde, så det danner en trekant ved halsen/brystet.

Ønsker du et mere moderne look med et mindre tørklæde, kan du folde det sammen til en lang pølse eller smalt rektangel og bind en knude foran eller i siden ved halsen. Denne metode er især god til små tørklæder, som ikke fylder så meget ved halsen. At binde dit tørklæde på denne måde skaber et moderne udtryk og er smuk med tørklæder i alle farver. Sådan et tørklæde kan styles til de fleste outfits og kan være meget klassisk eller moderne afhængigt af farvevalg.

De store aflange tørklæder kan også lægges rundt om halsen og fæstnes foran med en løkke. Dette kan gøres ved at lægge tørklædet dobbelt – altså folde det på midten – og trække de løse ender af tørklædet ind i løkken, som tørklædet har dannet på den ene side af halsen. Dette er en meget afslappet, men meget fin måde at binde tørklæder.

Udover at binde tørklæder om halsen, kan de – afhængigt af størrelse – også hænges på en taske, bindes i håret eller bruges som bælte. Der findes uendeligt mange styling-muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Tørklæder kan, ligesom mange andre accessories, i høj grad være med til at tilføje personlighed til din stil. Udforsk vores udvalg af tørklæder og find det, der passer til din stil.

Bind tørklæde om håret

En af de meget populære måder at bære et tørklæde er i håret. Vi synes helt sikkert, at denne form for styling viser, at man har mod på at lege med kreativiteten og udforske sin stil. Et tørklæde kan både bruges til at holde håret væk fra hovedet, men kan også bruges i så mange smukke håropsætninger. Hos By Stær elsker vi at være kreative og bruger ofte tørklæder i håret, når vi styler vores produkter. Du kan fx binde tørklæder fra nakken og afslutte med en smuk knude over panden, eller du kan vende tørklædet modsat og binde knuden i nakken.

Derudover kan du med mindre tørklæder også lave de smukkeste håropsætninger. Bind fx dit tørklæde med en knude eller sløjfe rundt om hårelastikken i en hestehale eller knold. Det kan skjule en hårelastik, som ikke er til pynt, men som kun har til formål at holde håret. Er du god til mere avancerede håropsætninger – eller kender du en, der er – så er små tørklæder vanvittigt smukke i en fletning. Du kan bruge tørklædet som en del af fletningen, hvilket skaber et elegant og meget stilet look.

Udforsk vores tørklæder til håret.

Tilbage til blog

Shop produkter

1 af 25