Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

For at vi kan behandle din returordre, bedes du vedlægge ordrenummer og navn i forsendelsen. 

Alle returneringer skal sendes til:

By Stær Group ApS

Lyngvej 2

9000 Aalborg

Vær opmærksom på, at alle returordrer skal returneres med omdeling. Vi afhenter ikke i pakkeshops. Vi anbefaler at du sender varen(e) som en pakke med tracking, så du kan følge pakkens vej til os og dermed har dokumentation for dens afsendelse.

Du bedes returnere varen i samme stand, som de blev modtaget i. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, vi har modtaget de returnerede varer. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt. Vi tilbageholder betalingen indtil vi har modtaget varen.