Handelsbetingelser

Generelt

Virksomhedens juridiske navn: By Stær Group ApS

CVR-nr.: 41505656

Adresse: Lyngvej 2, 9000 Aalborg

Mailadresse: Kontakt@bowsbystaer.dk

Telefonnummer: 71745151

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller

2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Betalingsmetoder

Følgende betalingsmetoder kan benyttes, når du handler på bystaer.dk:

 • VISA
 • Dankort
 • MasterCard
 • Mobilepay
 • Maestro

Vi tager ikke gebyrer, og beløbet trækkes først, når vi sender varen fra lageret.

Fragt og levering

Levering til Danmark:

Forventet leveringstid er 1-3 hverdage. Der kan forekomme længere leveringstider i forbindelse med travle perioder. Du har følgende leveringsmuligheder:

 • Levering til privatadresse med GLS (39 DKK)
 • Levering til pakkeshop med GLS (29 DKK – gratis ved ordrer over 399 DKK)
 • Afhentning på Lyngvej 2 i Aalborg (gratis)

Levering og fragtpriser til andre lande end Danmark beregnes ved checkout.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@bowsbystaer.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Køber betaler selv for returfragt.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

Du kan købe et returlabel her.

For at vi kan behandle din returordre, bedes du vedlægge ordrenummer og navn i forsendelsen. Du kan bruge vores returformular, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Alle returneringer skal sendes til:

By Stær Group ApS

Lyngvej 2

9000 Aalborg

Vær opmærksom på, at alle returordrer skal returneres med omdeling. Vi afhenter ikke i pakkeshops. Vi anbefaler at du sender varen(e) som en pakke med tracking, så du kan følge pakkens vej til os og dermed har dokumentation for dens afsendelse. Det får du, hvis du køber et returlabel i vores returportal.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Du bedes returnere varen i samme stand, som den blev modtaget i. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.


Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde købet. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt. Vi tilbageholder betalingen, indtil vi har modtaget varen.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen. Hvis du ikke afhenter din pakke, og den kommer uafhentet retur til os, fratrækkes 49 kr. fra det beløb, du skal have retur.

Vi tilbyder ikke gratis ombytninger. Ved ønske om ombytning bedes du returnere varen til os og lægge en ny ordre. 

Forudbestillinger (pre-order)

Hvis du bestiller andre varer sammen med vores pre-order produkter, vil hele ordren først sendes samlet, når vi har pre-order produkterne på lager. Vi trækker først det fulde beløb, når ordren afsendes. Dine 14 dages returret gælder fra den dato, du modtager produkterne.

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er der fejl eller mangler ved en vare, skal By Stær Group ApS serviceres med mail samt foto af den pågældende vare til kontakt@bowsbystaer.dk.

Flere af By Stær Group ApS’s produkter er produceret af genbrugte sarier, kantha tæpper og andre materialer fra Indien, og der kan derfor forekomme pletter, løse tråde, mindre huller eller andre mindre brugstegn. Det er blot et tegn på, at produktet er produceret af genbrugte materialer og anses derfor ikke som fejl eller en defekt.

Varen sendes til:

By Stær Group ApS

Lyngvej 2

9000 Aalborg

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Hvis du handler som erhvervsdrivende, forbeholder vi os retten til at afhjælpe f.eks. i form af reparationer frem for at ombytte.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du sende en mail til kontakt@bowsbystaer.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her. Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Persondata

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os og/eller for din aktivitet hos bystaer.dk.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

For at du kan handle på bystaer.dk, beder vi dig oplyse:

 • Navn (fornavn og efternavn)
 • Adresse
 • Leveringsadresse
 • E-mailadresse
 • Telefonnummer

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på bystaer.dk er By Stær Group ApS, Lyngvej 2, 9000 Aalborg, 71745151.

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi og videregiver for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os www.bowsbystaer.dk. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse. Når du betaler for dit produkt, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. 

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter hos os. Personoplysningerne registreres hos By Stær Group ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysninger slettes.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af nyhedsbreve) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare. 

Vi sælger ikke dine persondata til tredjeparter, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har valgt levering af dine købte produkter, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, GLS, med henblik på levering af dine indkøb.

Bystaer.dk har webshop og betalingssystem gennem Shopify og PensoPay A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata, som du oplyser på vores webshop, vil blive opbevaret i deres datacentre.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi har indgået databehandleraftaler med alle vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Det betyder, at du har ret til at anmode os om følgende:

 • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
 • At få slettet persondata

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til kontakt@bowsbystaer.dk.

Standard fortrydelsesformular

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

By Stær Group ApS

CVR-nr.: 41505656

Lyngvej 2, 9000 Aalborg

Mailadresse: Kontakt@bowsbystaer.dk

Tlf: 71745151

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________

__________________________________

Bestilt den: _______________________

Modtaget den: ____________________

Forbrugerens navn:

__________________________________

Forbrugerens adresse: 

__________________________________

Forbrugerens underskrift:

__________________________________

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir) 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 13.06.23