Guide: Sådan laver du en hestehale opsætning

Sådan laver du den perfekte hestehale opsætning

Hestehale opsætning har altid været en populær frisure, fordi den er praktisk og klæder de fleste. Samtidig er det en simpel og nem håropsætning, som de fleste kan lave. Det er en go-to frisure for de fleste og er helt perfekt både til hverdag og festlige anledninger. En hestehale opsætning kan også udføres mere avanceret, da der findes rigtig mange måder at lave en hestehale. At opnå en perfekt hestehale er nemmest med de rette produkter. Vores hårelastikker, scrunchies og hårklemmer er skabt til at gøre processen nemmere. Her er en guide til at lave den helt perfekte hestehale opsætninger med vores hårpynt.

 

Sæt en hestehale med scrunchie

Ønsker du en mere voluminøs hestehale, eller har du tykt og langt hår, er vores scrunchies helt ideelle at bruge til din næste hestehale opsætning. Vores scrunchies kommer i et stort udvalg af både farver og mønstre og er skånsomme for dit hår. Vores store scrunchies er gode til at holde håret på plads hele dagen, hvis du ønsker, at din scrunchie skal fylde i håret. Er du til en lidt mindre scrunchie, kan du vælge vores små scrunchies.

Vi anbefaler, at du starter med at redde dit hår igennem med en god hårbørste, når du skal lave en hestehale. Det giver et godt udgangspunkt til at arbejde med håret. Du kan fx lave en hestehale med en scrunchie og lade to totter falde på hver side af ansigtet. Du kan enten lave denne håropsætning i et stramt eller løst look. Hvis du ønsker et løst look, kan du løsne din scrunchie og rykke lidt i håret, så det bliver mere tilfældigt og løst. Vores scrunchies kan også bruges i et mere sleek look, hvor du strammer håret tæt tilbage og fastgør hestehalen med en fin scrunchie.

 

Skjul hårelastikker i din hestehale opsætning

Ønsker du at skjule din hårelastik, når du laver en hestehale opsætning, anbefaler vi at anvende vores silikoneelastikker eller basis hårelastikker, som matcher din egen hårfarve.

Du kan også efterlade en sektion af dit hår ude, når du fastgør hestehalen med hårelastikken. Dernæst kan du vikle sektionen omkring din hårelastik og fastgøre med hårnåle. Så får du et meget fint og elegant look til din hestehale opsætning, hvor din hårelastik er skjult.

 

Hestehale med hårklemme

Er du - ligesom os - vilde med hårklemmer, og har du nogensinde brugt en hårklemme til at lave en hestehale? Det kan du nemlig sagtens, og det er en rigtig fin og skånsom metode for dit hår. Hos By Stær har vi hårklemmer i mange forskellige farver, mønstre og ikke mindst størrelser. Alt efter hvilket look, du ønsker, og hvor langt og tykt dit hår er, har vi en hårklemme til dig. Hvis du langt og tykt hår, er vores store hårklemmer måske noget for dig. Til kort og fint hår anbefaler vi vores små hårklemmer, så hårklemmerne ikke vejer for meget i håret og kan få ordentligt fat.

For at lave en hestehale opsætning med hårklemme kan du trække håret tilbage og sno det sammen. Sæt derefter dit snoede hår op langs hovedet og fastgør med din valgte hårklemme. Hermed har du en nem og moderne hestehale opsætning med hårklemme.

 

Hestehale med flere elastikker: Et kreativt twist til din frisure

Er du til mere avancerede håropsætninger, kan det være meget smukt at style en hestehale med flere hårelastikker. Lad sin personlige stil skinne igennem med dit valg af hårelastikker. Hos By Stær er vi særligt vilde med boble hestehalen.

Hestehale med bobler

Boble frisuren er en hestehale med flere hårelastikker, som virkelig har været populær de sidste par år. Når du skal lave din boble hestehale, kan du enten anvende vores flettede hårelastikker, farverige hårelastikker eller vores silikoneelastikker. Hårelastikkerne findes i både neutrale og farverige toner. Frisuren kan derfor styles mere eller mindre iøjnefaldende afhængigt af, hvilke hårelastikker du anvender.

Når du laver din boble hestehale opsætning, skal der være et par centimeter mellem hver hårelastik for at få den helt perfekte bobleeffekt. Har du tykt og bølget hår, synes boblerne tydeligere, end hvis du har fladt og fint hår. Du kan give boblerne mere volumen ved at trække i håret mellem hårelastikkerne.

Tilbage til blog

Shop produkter

1 af 25