Guide: Sæt hår med hårklemmer

Din guide til hårklemme opsætning

Hårklemmer er generelt nemme at arbejde med og kan gøre det meget nemt at lave en smuk håropsætning uden det store besvær. Med hårklemmer i forskellige størrelser, former og farver kan du skabe forskellige udtryk og frisurer. At sætte hår med en hårklemme er et genialt trick til en hurtig og fin hverdagsfrisure, når du gerne vil have håret sat op. Hårklemmer kan styles i alle slags hår og er derfor den perfekte hårpynt både til langt, kort, tykt og tyndt hår.

Ønsker du at få inspiration til forskellige måder at lave håropsætninger med hårklemmer, giver vi dig vores tips og tricks her. Hårpynt er en af vores mest populære kategorier, og vi elsker selv at være kreative med stylinger til forskellige anledninger. Vores hårklemmer fås i mange forskellige farver, størrelser og former og bidrager alle med et unikt look. Udforsk fx vores store hårklemmer, små hårklemmer og hårklemmer med sten. Vi har også lanceret de smukkeste rose hårklemmer, som tilføjer lidt ekstra til en håropsætning.

Sådan laver du en håropsætning med hårklemme

Den klassiske måde at bruge en hårklemme er at sno håret bagpå hovedet og fastgøre det med en større hårklemme. Til denne håropsætning passer vores Agnes, Lola og Asta hårklemmer perfekt. Lola er vores største hårklemme og er derfor den bedste til tykt og/eller langt hår.

Ønsker du en håropsætning, hvor ikke alt håret er sat op, kan vi anbefale at bruge vores Asta og Lulu hårklemmer til at samle den øverste del af håret og fastgøre det med en mindre hårklemme. Begge frisurer er smukke, og hårklemmerne pifter håropsætningen op i sammenligning med en almindelig basis hårelastik.
Er du til en mere sjov og finurlig håropsætning, er det meget fint at dele håret på midten og samle håret i to små knolde i hver side i nakken og fastgøre dem med små hårklemmer.

Den mest simple måde at bruge en hårklemme – som vi faktisk ofte benytter os af – er at bruge den til at skubbe håret væk fra ansigtet i den ene side og fastgøre hårklemmen over øret. Det kræver ingen avancerede evner ift. håropsætninger og er en fin måde at vise hårklemmen ved ansigtet, da de fleste opsætninger med hårklemmer ofte er bagpå.

Sæt hår med hårklemme og tilføj farve til dit look

Farver har i flere år været en stor del af modebilledet, men det kan for mange være svært at finde ud af, hvordan man tilføjer farver til et outfit. Til dette er hårklemmer helt perfekte. Uanset om du er meget farverig i din påklædning og ønsker at tilføjer endnu mere farve, eller om du er mere neutral i dit udtryk og ønsker at have små farvedetaljer, er hårklemmer din bedste ven. Vores hårklemmer fås i uendeligt mange farver, så du kan med sikkerhed finde en, der passer til ethvert outfit.

Brug hårklemmer til skånsomme håropsætninger

Det kan ofte være skadeligt for håret at bruge elastikker og andet hårpynt til håropsætninger – især hvis du skal lave en stram håropsætning. Hårklemmer er en mere skånsom form for hårpynt, da de ikke slider på håret og ikke lukket stramt om håret på samme måde som en hårelastik kan.

Ønsker du at passe på dit hår og bruge skånsomt hårpynt til dine håropsætninger, kan vi klart anbefale dig at bruge hårklemmer. Udover at være skånsomme for håret, er de også vanvittigt smukke og kan tilføje lidt ekstra til en håropsætning.

Sådan pynter du dit hår med hårklemmer og andet hårpynt

Hos By Stær er vi meget passioneret og kreative, når det kommer til hårpynt, og vores håraccessories er en af vores mest populære kategorier. Vi elsker, hvordan hårpynt kan være med til at fuldende et look og tilføje præcis de farver og former, du ønsker. Derfor har vi også specialiseret os i andre former for hårpynt end hårklemmer. Du finder blandt andet også et stort udvalg af forskellige hårelastikker, hårnåle, hårspænder, hårbøjler og meget mere. Derudover byder vores sortiment også på basis hårpynt såsom basis hårnåle, basis hårelastikker, topsy tail og silikoneelastikker, som også er helt uundværlige i forskellige håropsætninger.
Tilbage til blog

Shop produkter

1 af 25